Mlađi pioniri rutinski do premijerne pobede


U prvom (zaostalom) kolu druge grupe Regionalne lige mlađih pionira
KK Probasket – KK Kotež Beko 2     70-38 (26:5; 16:12; 8:10; 30:11).

Jedva su dočekali i igrači i trener da , posle odlaganja zbog vremenskih neprilika, počne prolećni deo sezone. Istovremeno su se pomalo i pribojavali da li je duga pauza ostavila traga, ali je taj strah posle svega par sekundi nestao…

Furiozno su “crveno-beli” odigrali prvu četvrtinu, agresivnom odbranom i napadima sa malo driblinga lomili rivala, tako da je već posle prvih 8 minuta pobednik bio poznat.

Utakmica je bila odlična za uigravanje, popravljanje samopouzdanja, ali i razigravanje igrača koji inače imaju malu minutažu… Treba spomenuti da su debitovali Ilić i Danojlić, kao i da je posle duže pauze utakmicu odigrao Drinjak.

Međutim, vremena za slavlje nema. Već u nedelju se u goste ide Zvezdari Crony, i taj meč će u mnogome odrediti dalji tok sezone. Rival je ozbiljan, “puca” na najviši plasman i, eventualnom pobedom, može se osvajati sam vrh tabele…

KK Probasket: Ilić 2, Drinjak 2, Nikolić, Dogandžić 4, Vujović 2, Danojlić 2, Dimitrijević 4, Bojat 6, Milak 15, Radulović (kap.) 14, Milenković 14, Praštalo 5.

Leave a comment